Kajner 3

Nagyon kellemes lapát. Finom a vízfogása, lágyan halad a vízben, de mégis jól "megakad".

Nagyon kellemes lapát. Finom a vízfogása, lágyan halad a vízben, de mégis jól "megakad". Ritmusos és gyors evezést tesz lehetővé. Használat közben olyan, mintha nem is lenne semmi a kezünkben. Semleges tulajdonságai révén könnyű és élvezetes kajakozást biztosít. Három méretben készül, mindenkinek ajánlott a hölgyektől a legerősebb versenyző férfiakig.

MéretHosszúság (mm)Szélesség (mm)Felület (cm2)Súly (g)Kinek ajánljuk
M-s47015573768511-15 éves lányok, fiúk
M485160767740Nők/Férfiak
L490163837770Női profi/Junior férfi

Bilincses állítható nyelünk

 
+Image

Állítókás rendszerünkön is változtattunk. Titka az egyszerűségében rejlik, amit egy excenteres rozsdamentes szerkezettel rögzítünk. Az egész bilincs szerkezet együtt készül a hozzátartozó nyéllel carbon prepregből. Nem alkalmazunk más anyagot, a lehető legegyszerűbb módon készül, így a meghibásodás ehetőségét szinte kizártuk, ezen kívül előnye, hogy szerszám nélkül, bárhol lehet a szorítóerőt kézzel állítani. A nyél és a bilincs felületek készítésénél alkalmazott speciális, a célnak legjobban megfelelő anyagok használatával a két felület finoman tapad egymáshoz, így kisebb szorítóerővel lehet ugyanakkora tapadást elérni más típusokhoz képest. Bármelyik típusú lapátunk rendelhető állítható nyéllel.

Nagyon fontos a nyél karbantartása:
Édesvízi használat esetén hetente egyszer, sós vízben minden használat után szétszedett állapotban szappanos vízzel tisztítsa meg az egymásba csúszó részeket! Illetve télen, és ha 2-3 hétnél hosszabb ideig nem használja a lapátot, akkor szétszedve kell tárolni.