Kenu nyilas

A klasszikus falapát összes előnyös tulajdonsága ötvözve van a legmodernebb composite technológiával. Ennek köszönhetően könnyen kezelhető a lapát és egyben ellenállóbb az ütésekkel szemben. Többféle méretben készül...

MéretHosszúság (mm)Szélesség (mm)Felület (cm2)Súly (g)Kinek ajánljuk
19,5 - 2053 - 5619,5 - 20830 - 87011-15 éves lányok, fiúk
20 - 21,555-5720 - 21,5870 - 950junior/felnőtt női, férfi

Bilincses állítható nyelünk

 
+Image

Állítókás rendszerünkön is változtattunk. Titka az egyszerűségében rejlik, amit egy excenteres rozsdamentes szerkezettel rögzítünk. Az egész bilincs szerkezet együtt készül a hozzátartozó nyéllel carbon prepregből. Nem alkalmazunk más anyagot, a lehető legegyszerűbb módon készül, így a meghibásodás ehetőségét szinte kizártuk, ezen kívül előnye, hogy szerszám nélkül, bárhol lehet a szorítóerőt kézzel állítani. A nyél és a bilincs felületek készítésénél alkalmazott speciális, a célnak legjobban megfelelő anyagok használatával a két felület finoman tapad egymáshoz, így kisebb szorítóerővel lehet ugyanakkora tapadást elérni más típusokhoz képest. Bármelyik típusú lapátunk rendelhető állítható nyéllel.

Nagyon fontos a nyél karbantartása:
Édesvízi használat esetén hetente egyszer, sós vízben minden használat után szétszedett állapotban szappanos vízzel tisztítsa meg az egymásba csúszó részeket! Illetve télen, és ha 2-3 hétnél hosszabb ideig nem használja a lapátot, akkor szétszedve kell tárolni.